En liten virkad kaktus i kruka

När jag gick runt och letade lite saker till min FibreShare Friend så var jag inne en sväng på panduro. Där fick jag syn på denna pyttelilla kruka och kom på idéen att att virka en liten kaktus i krukan att skicka med paketet!

Jag tog lite bomullsgarn som jag redan hade hemma och satte igång och virkade. Resultatet blev faktiskt så mycket bättre än jag hade tänkt mig. Tycker verkligen kaktusen blev gullig och funderar starkt på att göra några till att ha hemma (skrev ner mönstret om någon är intresserad)! Pricken över i:et är ju den lilla söta blomman på kaktusen också.

Jag använde mig av:
Kinna Textil, Jasmine 8/4
Virknål: 2.5
Sax
Nål


Mönstret är frivirkat.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Så söt! Mindre risk att sticka sig på den än en vanlig kaktus ?

    1. Annika

      Haha ja denna kan jag garantera är stick-fri! Men har en fundering på att göra den i sånt luddigt ullgarn typ, det skulle nog kunna vara fint som kaktus-stam liksom 🙂

Lämna ett svar