#2019bestnine

MormorsrutefiltenGranny Square Day 2019Puffy Mandala Mini CAL
Little Box of Crochet, September 2018Stella Coaster MALGranny Square Day 2019
Virkade blommor på kvistVårkänslor CALStora dammsugaren

Att summera sitt instagramkonto med ”best nine” från föregående år är ju rätt vanligt på instagram runt nyår. I mitt virkflöde svämmade det iaf över av ”best nine”-bilder. Själv hade jag ingen lust att posta det i flödet på instagram men det är ju ändå lite kul att kolla på sina mest likeade bilder från förra året, så jag kör ett blogginlägg om mina mest likeade bilder från 2019 tänkte jag!

  • Mormorsrutefilten, den där älskade filten. Den betyder mycket för mig för den jobbade jag på flitigt för att sedan ta ett väldigt långt uppehåll men tillslut fick jag ryck och virkade typ konstant på den i tre veckor i december18/januari19 och sen blev den äntligen klar. Den är jag verkligen så nöjd med och har i soffan varje kväll!
  • Rutan med den fina blomman på som jag virkade på Granny Square Day 2019. Är det någon mer dag på året som ens flöde på instagram svämmar över av bilder så är det just på Granny Square Day i augusti. Så rolig dag!
  • I april var jag med på en mini-CAL och gjorde en Puffy Mandala. Jag tog restgarner och valde färger totalt utanför min comfortzone Men Jag älskade resultatet och det gjorde instaföljarna också! Mandalan har hängt uppe på min kreativa vägg sedan dess!
  • Räven som jag gjorde hösten 2018. Publicerade en bild på den även denna höst. Den är ju dock urgullig så förstår att den fick likes.
  • I somras gick Stella Coaster MAL. Här tog jag fram alla mina orangea och gula nyanser och körde på. Blev väldigt effektfullt och somrigt!
  • Ännu en bild från Granny Square Day. Denna postade jag på självaste Granny Square Day eftersom man då helst ska ha rutan rakt uppifrån. Gjorde sedan en likadan ruta fast med röd blomma i mitten, kika in på min instagram för den om ni inte sett. Minst lika fin!
  • Små virkade blommor från en bok som jag vann på instagram en gång i tiden. Jag virkade de i början på våren och sen virkade jag en liten kvist till de och hängde upp här hemma för att få lite vårkänslor.
  • På tal om vårkänslor, i april höll Järbo sin Vårkänslor CAL. Jag var med och valde att virka med en egen färgnyans som jag kallade tussilago. Sen gick jag och vann deras tävling i sociala medier som bästa bild på duken. Ironiskt nog var det dock inte denna bild som vann, men tydligen gillades denna bild ännu mer.
  • Den stora dammsugarkudden. Det mest konstiga och knasiga projekt jag någonsin gjort kanske? Jag fullkomligt älskar den ändå, så kul grej att virka och den blev SÅ STOR och så bra! Mönster på kudden la jag upp på Ravelry.

Så detta var alltså vad mina följare har gillat mest på instagram under 2019. Vissa bilder kan jag hålla med om och vissa skulle jag nog själv byta ut om det nu var jag som fick bestämma top 9. Men kul att se vad det blev i år.

Följer du inte mig på instagram så är du välkommen att göra det här: @litevirkning

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Det blev ju i alla fall en härlig mix av olika projekt du gjort under året ?

Lämna ett svar