Välkommen till ”nya” litevirkning!

Jag har alltid bloggat på blogg.se men har under en längre tid tänkt på att flytta bloggen till wordpress för att få lite mer möjlighet att göra min sida som jag vill ha den. I slutet av februari började jag bygga på min nya webbsida och nu anser jag den så färdig att jag kan börja använda den! Äntligen!

Här på litevirkning hittar du allt som har med virkning att göra. Jag som driver litevirkning har sedan 2014 älskat virkning. På bloggen har jag samlat allting jag har virkat så det är ett stort arkiv av massvis med virkning. Under fliken ”virkat” så finns kategorier som gör det lätt att hitta olika virkningsinlägg. Under fliken ”annat” så hittar du sådant som hör till virkning att göra, så som materialhörnan och mer personliga inlägg. Jag har också gjort det enklare att hitta mina egna mönster så kika gärna in under ”mönster”-fliken. Undrar du något om mig eller vill ha kontakt med mig så finns information under ”om mig”.

Så välkommen till ”nya” litevirkning och nu får jag äntligen mer tid till virkning igen i och med att bloggen är färdig!

I flytten lyckades jag få med mig mitt gamla arkiv, bilder och kommentarer. Men länkar i gamla inlägg till min gamla blogg fungerar inte som de ska, men det är något vi får leva med. Det finns ju en sökfunktion så det är lätt att hitta om man är sugen på att hitta något ändå.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Alicia Sivert

  BRA JOBBAT ANNIKA! Jag vet vilket jobb det är att flytta blogg och en kan bli rätt slut efteråt. Ta dig gott om tid för återhämtning och belöning och att bara njuta av det fina jobb du gjort, så hoppas jag blogginspirationen ska bli dubbelt så stor nu när du hittat hem! <3 Allt ser jättefint ut!

  1. Annika

   Tack så jättemycket Alicia! Ja det är verkligen himla mycket jobb och krångel med alla steg typ! Men så värt det så här i efterhand iaf! Jepp jag känner blogginspiration nu direkt och så härligt att få mer tid till virkning igen. Det var lite segt innan jag fick upp denna sida eftersom jag har ”dubbelbloggat” ett tag då jag gjorde förflyttningen för någon månad sen egentligen. Så de senaste inläggen fick jag publicera på bägge sidorna. Så skönt att allt är klart nu!

 2. Linnéa

  Grattis till bloggflytten! ? Jag gillar verkligen din nya header den, den är väldigt fint gjord ?

  1. Annika

   Tack snälla! Ja det känns verkligen äntligen färdig med bloggen! 🙂

Lämna ett svar