Fjärilar

Fick syn på några superfina fjärilar när jag bläddrade runt i instagram och hamnade hos northernloops. Så jag blev jättesugen på att göra några egna, och vips så hade jag sex stycken! Det här är första gången på länge som jag verkligen fastnar för något mönster igen. Tycker de är supergulliga och även om jag inte vet vad jag ska göra med de jag har virkat hittills så vill jag ändå bara producera fler och fler. Kul att göra och blir gulliga! Dessutom är det väldigt skönt att göra något som går snabbt när jag precis har avslutat min Elsa som tog hela semestern att virka.
När jag fick syn på fjärilarna för första gången så tänkte jag att det nog allt var lite klurigt att virka dom – men det visade det sig att det inte var! De är nämnligen virkade runt som en ruta och så viker man ihop de så de blir en fjäril, supersmart ju! Gillar verkligen när personer kommer på såna här enkla lösningar till mönster och så blir det jättebra.
Blir ni också sugna på att virka en fjäril så råder jag er till att prova! Det var som sagt väldigt enkelt mönster och jag är övertygad om att även en nybörjare klarar av dessa! Stoplar, luftmaskor och smygmaskor är det du behöver kunna.

Jag använde mig av: 
Restgarner, Anna & Clara Cottonyarn (blått, vitt, grönt), Tilda (rosa, lila)
Virknål nr: 3.0 på de rosa/lila och grön/blåa 
Sax
Nål

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Anonym

  Superfina! Och jag älskar hur fint du alltid komponerar dina bilder! Så stämningsfulla och uttrycksfulla. Toppklass!

 2. Borgmästaren

  Jättegulliga! Varför inte ta in en gren och fästa dem där?

 3. Inger Ekblad

  Kommer inte åt mönstret på fjärilarna. Kan du skicka beskrivningen.

  Mvh

  Inger Ekblad

 4. BIRGITTA SVÄRD

  KANONFINA, BLEV ALLDELES FÖRTJUST I DEM,
  SKA FÖRSÖKA ATT GÖRA EGNA…

  1. Annika

   Vad roligt! Lycka till! 🙂

 5. Carro

  Länken till mönstret funkar inte längre? Finns det möjligheter att du kommer ihåg mönstret själv och kan göra ett att dela?

Lämna ett svar