Virka runt knappar

 
 
Ännu en månad med Monthly Makers och ett tema som blev återbruk. Jag fick tänka och agera snabbt då juni i år känns väldigt stressigt för min del, mycket på gång! Så jag bestämde mig fort för att leta igenom min anslagstavla på Pinterest efter bilden jag sparat ner på virkade knappar. Jag hittade den och använde som inspiration till att göra två egna blommor och även två efter mönster. Knapparna är från farmors gamla knapp-samling. 
 
Några små juni-blommor får alltså bli mitt bidrag för denna månaden. Kul att prova på något jag tänkt testa under en längre tid men aldrig riktigt gjort. Fort gick det och lite gulliga blev de allt.
 
Jag använde mig av: 
Kinna Textil, Jasmine 8/4
Rico Design, Essentials Crochet 
Virknål nr: 1,5 och 2.0 
Knappar med fyra hål i 
Nål 
Sax
 
 
 

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Anonym

  Men så fina! Supergulliga! Och jag ÄLSKAR hur du arrangerat bilderna! Hur fint och inspirerande som helst!

 2. Linnéa

  Så söta <3 Jag älskar verkligen hur du har arrangerat bilderna 🙂 Det känns så somrigt!

 3. Alicia

  Nejmen ÅH så delikat! Detta har jag då aldrig tänkt på! Uuurfint! Och så konstnärliga bilder sen!

 4. Emilia

  Fantastiskt fint! Både de söta blommorna men även fotona, riktigt kreativt!

 5. Wilda

  Åh wow vilket fint bidrag. Så somrigt och mysigt!

Lämna ett svar