Popcorn

 
Den här månadens tema på Monthly Makers var Kontrast. Jag har verkligen haft jättesvårt att försöka hitta på något att skapa på detta tema. Legat och funderat och dagarna bara gick. Först hade jag en tanke om att skriva ner mönstret till min duk, att jobba med den duken i kontrastfärger. Men på något vis kändes det för stort och hade dessutom ingen lust till att börja med det heller. Sen tittade jag lite på pinterest i min virkningsmapp och hittade lite olika smågrejer jag skulle kunna göra, inget som kändes perfekt dock. Så tillslut fick det bli dessa popcorn som får bli mitt bidrag för denna månad, inget stort och inget häftigt, men ett litet bidrag iaf! Och en väldig kontrast mellan vita goda popcorn och brända popcorn tänkte jag. Både i smak och färg.
 
Jag använde mig av ett popcorn-mönster som redan fanns men sydde lite stygn efteråt så de blev lite ojämna och mer popcornliknande. Det var inte jättekul att göra dom eftersom jag inte var jättetaggad på det. Men jag har enda sedan jag pinnade popcorna velat göra de, så nu är det iaf gjort! Så himla nöjd vet jag inte om jag blev, särskilt speciella och fina är dom inte. Men popcorn är inte så himla fina på riktigt heller så det kanske inte gör någonting. 
 
Jag använde mig av: 
Svarta Fåret, Tilda
Virknål: 2,5 
Nål 
Sax
 
 

Detta inlägg har 21 kommentarer

 1. Sandra - Diagnos:Kreativ

  Åhh, vilka söta (salta kanske?) popcorn! De blir säkert jättefina att lägga i en skål om man orkar virka ihop ett gäng.
  Förstår precis känslan av att ha avslutat något man haft på sin "att-göra-lista" men det inte riktigt var så där roligt som man hade hoppats på att det skulle vara! 🙂

 2. Wilda

  Haha men hjälp vad minblown jag blev nu! Så häftig idé och det är ju verkligen popcorn. Alltså du öppnar verkligen upp mina sinnen om och om igen med din virkning. Tack för det!

  1. Annika

   Haha jadu man kan virka allt, ingenting är omöjligt 😉 Tack!!

 3. Borgmästaren

  Så himla rolig tolkning med färgerna 🙂 Verkar pilligt att virka så små saker. Bra gjort! Jag hade nog aldrig haft tålamodet till det.

 4. sandra

  Haha helt fantastisk idé!

 5. Anonym

  Men alltså! Åh så himla kreativt och roligt ju!

 6. Karin

  Det hääääär gillar jag! Innovativt!

 7. Julia

  Så himla roligt och snyggt gjort! Hade älskat att leka med det här när jag var liten! Framför allt när det blir så trovärdigt med kartong till och allt!

 8. lopplisa

  Jösses!! 🙂 Så kul idé! Aldrig sett på maken!!!

  1. Annika

   Kul att du gilla det 🙂

 9. Johanna

  klockren tolkning av temat tycker jag! Som du säger: brända popcorn och icke-brända popcorn är ju såå långt ifrån varandra i smak! imponerad av din pillighet, kan inte vara lätt att att virka så smått?

 10. Ingrid Wallin

  Är det någon som har ett svenskt mönster på blomkål eller vet var man hittar det???
  Mormor som tycker om att virka.
  Mvh Ingrid

Lämna ett svar