#StrongtogetherCAL

Jag har varit med och virkat på en liten CAL i veckan, nämligen #strongtogethercal gjord av @bloodymoon.crochet. Den släpptes i 5 delar, en del varje dag i en vecka, och den har varit hur kul som helst! Mönstret är sjukt unikt och känns så där lagom klurigt! Tyckte verkligen det var superkul att virka den. Vill du virka på något roligt i dessa tider rekommenderar jag verkligen detta!

Som sagt, denna CAL behövdes verkligen för min del för att min virklust skulle gå igång igen. Ett till litet men ändå fint arbete! Har njutit varje sekund av detta (okej kanske inte när man skulle fästa alla trådar… men hela tiden annars!).

Mitt färgval blev brunt. Jag vet inte vad som har fallit in mig men jag har verkligen börjat gilla mörkbrunt den senaste tiden. Tycker verkligen ballongen blev hur fin som helst, och dens ”färgtema” är lite chokladig!

Jag använde mig av:
Kinna Textil, Jasmine 8/4
Virknål nr: 3.25
Sax
Nål

Mönster hittar ni på Bloodymoon.crochets instagram (27/4-1/5 – 2020): https://www.instagram.com/bloodymoon.crochet/

Del 1, del 2, del 3, del 4 av CAL:en.


Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Så kul att virklusten har börjat återvända! Ballongen påminner lite om någon chokladglass. Den är i vilket fall väldigt fin 🙂

    1. Annika

      Tack Linnea! Jaa faktiskt, sånt bigpack trerandig chokladglass (om de nu finns sån fortfarande,fanns ju när man var liten iaf!)

Lämna ett svar