Starten av Vårkänslor CAL

Idag är det 1a april och Charlotta från intheyarngarden startar en CAL tillsammans med Järbo. Det var lite roligt för jag satt och letade en kväll efter någon CAL att hoppa på men hittade ingen som jag fastnade så för. Morgonen efter så lades informationen om denna CAL ut och jag fastnade för den direkt. Verkligen perfekt sammanträffande! 

Det fanns tre färgpaket att välja på, ett lila/gult (krokus), ett grön/rosa (tulpan) och ett åt det blå (hyasint) hållet. Alla var väldigt fina och jag blev egentligen jättesugen på att göra det lila/gula som kallas krokus. Dock kände jag att jag faktiskt ville välja färger som passar in hemma hos mig så jag åkte till en garnaffär där jag hade ett presentkort på och botaniserade lite bland färgerna. Tillslut bestämde jag mig för att välja färger åt det gröngula hållet och jag tror att detta kan bli bra! Dessutom tycker jag nästan alltid att det är roligt att välja egna färgval, det sätter en unik liten touch på hela arbetet. 

Man har fått veta att CALen ska bli en vårig duk och även fått sett en liten del. Jag tror att detta kommer bli kul! Det brukar alltid vara det med en CAL! Är det någon mer som ska vara med och vad har ni valt för färger i så fall? 

Mitt färgval: 
2 nystan färg: 32000 Oblekt
2 nystan färg: 32085 Linblomsgrön
1 nystan färg: 32074 Guldgul
1 nystan färg: 32041 Granat

Häng på CALen här: https://intheyarngarden.com/2019/03/21/feeling-of-spring-cal/

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar