Våriga virkade blommor

Jag har faktiskt inte virkat mycket alls de senaste månaderna jämfört med vad jag brukar. Min Wonderland Wrap CAL som jag påbörjade kanske ni undrar vad som hände med? Den ligger i skåpet, endast halvvägs färdigt. Min sista vimpel för april månad gjorde jag klar i början av mars och sedan dess har mina virknålar bara legat still. Jag har inte haft lusten där helt enkelt. Har spelat massor av Animal Crossing istället på min fritid och bara låtit mig vänta på att virklusten ska återkomma. Tror nog detta är det största upphållet med virkning jag har gjort sedan jag började. Men jag behöver det helt enkelt. Lusten att virka måste ändå finnas där för att det ska vara roligt!

Som avslut på mitt vimpelprojekt så skickade jag iväg ett litet paket var till mina två testare @jenropa och @virkigt som har hjälp mig testa mina mönster genom året. Till det paketet ville jag gärna lägga till något virkat så jag tog fram min bok med virkade blommor, som jag faktiskt vann en gång i tiden på instagram. Sen virkade jag fyra små blommor som jag bland annat skickade med i paketet.

Brukar nästan alltid virka några blommor på våren och detta projekt kändes verkligen så lagom för mig just nu när jag är lite ur synk med virkning. Tyckte det var mysigt att sitta där med garn och virknål igen och bara låta händerna arbeta och se resultatet relativt snabbt. Perfekt litet projekt alltså!

Jag längtar iaf till sommaren då jag ska vara ledig och känner verkligen att då har jag många virkprojekt som jag vill ta tag i. Just nu orkar jag inte ge mig på något större projekt. Dock är det en liten mini-CAL på gång hos @bloodymoon.crochet som börjar på måndag, strongtoghercal. Tips till alla som vill göra något litet virkprojekt nästa vecka! Den ska jag iaf virka!

Hoppas ni har det bra i dessa tider och ta hand om er. Vi får se när jag återkommer igen, jag hoppas på snart!

Mönster: ”Sommerblomst” från boken ”Hæklede blomster” av Frøydis Fadum

Jag använde mig av:
Kinna Textil, Jasmine 8/4
Virknål nr 2.5mm
Nål
Sax

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Det är jätte viktig att lusten till att skapa finns där för att det skall vara motiverande att göra det. Men ibland måste man ge lusten en liten knuff. I perioder när sticklusten försvinner helt brukar jag leta mönster istället. Ibland brukar det leda till att jag hittar ett mönster som drar igång min lust igen. Jag har nog inte heller stickat så lite under det senaste året som jag har gjort tidigare. Men jag antar att det är så periodvis i livet.

    1. Annika

      Jaa även fast själva skaparlusten har varit borta har jag ändå hängt med och kollat mönster på tex instagram och ravelry. Så helt borta har jag inte varit iaf 🙂 Men ja andra intressen i livet har istället tagit fart så ja allt går i perioder. Men nu är jag lite på banan igen iaf 🙂

Lämna ett svar