#2018bestnine

 
Om man hänger på instagram så är det nog väldigt svårt att ha missat #2018bestnine. Det är helt enkelt dina nio mest gillade bilder under året som gått. Det finns en hemsida där du bara behöver skriva in ditt användarnamn och vips så trollar den fram dina mest gillade bilder. Enkelt, smidigt och lite roligt. Jag tänkte att vi skulle ta och kolla in mina mest gillade bilder för året som gått. 

♦ Den blåa filten, den blev färdigt år 2017 men jag visade den i början av 2018 på instagram som ett av de bästa projekten från året innan.
♦ Den gröna bebisfilten jag gjorde i somras platsar fint som topp nio tycker jag.
♦ Percy i skogen med sin svamp fångade jag på en helt perfekt solig höstdag. Jag själv tycker att detta är en av de bästa bilderna jag tagit i år. 
♦ Lilla fina älskade räven från LBOC. Så jobbig att göra men den blev verkligen perfekt och gjorde sig väldigt bra på bild ute i en trädgård. 
♦ Secret Path sjalen som också blev färdig år 2017 visade jag också upp i början av 2018 som ett av de bästa projekten från året innan. 
♦ Min stora Bubblizz flaska. Denna tycker jag är lite otippad som topp nio. Men jag gillart! Godis är gott och jag lyckades med att göra flaskan! 
♦ Lilla söta lammet från LBOC. Självklar kandidat. 
♦ Hjärtan jag gjorde till mina kollegor. Dock tror jag det var texten ihop med bilden som gjorde alla likes. Det var nämligen alla hjärtans dag! 
♦ Den härliga skogssjalen som jag gjorde i höstas. Jag älskar bilden och jag älskar sjalen och det gjorde mina följare på instagram också. 
 

 
Jag älskar instagram för övrigt. Jag älskar att kolla runt efter inspiration och hänga i communityn som är bland alla glada och trevliga virkare. Visst har insta sina nackdelar också, som dens algoritm, att appen tar mycket av ens tid (för man kan inte sluta använda den) eller att man kan få prestationsångest. Men jag kan inte hjälpa det, jag älskar den ändå. All inspiration och glädje väger över.
 
Instagram är också nu mera ofta min första källa till att leta mönster om jag är sugen på att virka något som redan finns. Det är så lätt att bara söka på något som tex #crochetsweater och vips så får du upp massa spännande virkade tröjor. Det jag gillar med själva virknings-communityn är också att de flesta är väldigt tydliga i texten till bilden var mönstret kommer ifrån, så det är lätt att hitta om man själv blir sugen på att göra något mönster. 
 
Följer du inte redan mig på instagram så tycker jag absolut att du ska göra det! Du hittar mig under användarnamnet litevirkning !
 
 
 
 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Håller med om att dess algoritm är en av instagrams nackdelar, men de största är nog ändå att den är så tidsslukande och ger en lite prestationsångest. Det känns nästan lite som ett tvång att kolla några gånger per dag och att lägga upp något. Så jag har faktiskt gett mig själv instagram förbud i en vecka. Vi får se hur det går, men fördelen är ju att jag kanske inte loggar in där lika mycket som jag har gjort ett tag 🙂 Och samtidigt som Ig också är en stor inspirationskälla, så för tillfället letar jag min inspiration på bloggarna jag läser och på raverly istället. Det känns mycket mindre tidskonsumerade på något sätt.

Lämna ett svar