Temperaturhalsduken 2017 – Juni

Juni månad har passerat och det syns tydligt på halsduken att vi har varit inne i en av sommarmånaderna. Det har varit varmt och ljummet väder och bara någon enstaka dag med lite kyligare natt. Ingen minusgrad denna månad och några enstaka 4-5 graders nätter. Annars har temperaturen mest legat runt 11-20 grader. Halva året är även passerat och man ser verkligen skillnad på årstiderna nu, vilket jag själv tycker är superroligt! Tänk att jag har klarat av att virka ett halvår utan att tröttna på detta, nu är det bara hälften kvar! Tjoho! 
 
Jag blev lite sen med detta inlägg och med temperaturhalsduken eftersom vi har flyttat nu i månadsskiftet. Men jag har ändå lyckats hålla mig rätt bra med att virka på temperaturhalsduken. Har gått ungefär 5-8 dagar mellan jag har virkat på den under slutet av juni. Det gör mig inte så mycket att det går några dagar imellan, jag håller ju mig till min plan och virkar klart månad för månad! Det är det som är det viktiga! 
 
Så här har temperaturen sett ut under månaden: 
 
 

 
1723 Vlissingen / 21-25 grader – Några varma dagar fick jag allt i juni! 
1709 Burum / 16-20 grader – Har används flitigt under månaden! Väldigt många dagar innehåller Burum.

1712 Nijmegen / 11-15 grader – Känns som junis mest använda färg (tillsammans med burum), den återkommer verkligen genom hela månaden.
1065 Assen / 6-10 grader – Har använts några nätter, men inte överdrivt mycket ändå. 
1027 Arnhem / 1-5 grader – Tre gånger under månaden kom temperaturen ner till 4 och 5 grader.
 
Det blev inte en sån bred månad i färgtonerna för juni. Fem färger som har används. Fick inte ens använda färgen Breda vilket jag tom fick göra i maj! Det är ju lite tråkigt! Hoppas på mycket av Breda i juli! Men som sagt, temperaturen har varit ganska jämn och legat mest mellan 11-20 grader. Kanske är det junivädret trots allt! Är väldigt glad över att man slapp använda Ameland iaf!  
 
Nu är 6/12 av halsduken färdig! 
 
 

Detta inlägg har 8 kommentarer

  1. Linnéa

    Ja nu börjar man verkligen se skillnad på årstiderna 🙂

  2. Anonym

    Åh vad jag tycker det här är ett fint och roligt projekt!

    1. Annika

      Tack! Det tycker jag med!! 🙂

  3. Anna Maria

    Det här är ett så himla roligt projekt! Som dotter till en meteorolog tycker jag det är genialiskt.

Lämna ett svar