Temperaturhalsduken 2017 – Juli

Jepp ännu en månad har gått. Tiden springer iväg! Temperaturhalsduken har växt en månad och blivit ganska lång och även ganska så röd på slutet. Den temperatur som har dominerat som högsta temperatur denna månad är Vlissingen (21-15 grader). Lägsta temperatur har legat mellan Assen (6-10 grader) och Nijmegen (11-15 grader). Det som jag har tyckt varit lite tråkigt är att jag bara EN enda gång under juli fått använda Breda, alltså temperatur över 26 grader. Lite besviken på juli månad för det! Hade ju till och med hoppats på att få använda Kampen för första gången men nu ser det ju ut som man kanske inte ens kommer få använda den färgen på halsduken? Jag menar juli är väl ändå toppmånaden i värme? Men lite hopp finns det ännu, vi har ju ändå augusti framför oss! Håller tummarna för en varm månad.
 
Jag ska erkänna att jag inte alls har varit duktig på att virka på temperaturhalsduken denna månad. Har haft stora glapp innan jag har tagit tag i den. Upp till tio dagar ibland. Men som jag har sagt, bara jag får klart varje månad så är jag faktiskt nöjd. Dessutom har jag haft semester och då tycker jag att man får vila lite från såna här sysslor också!
 
Så här har temperaturen sett ut under månaden: 
 
 

 
 
1029 Breda / 26-30 grader – EN enda dag var det 26 grader i juli. EN dag. 
1723 Vlissingen / 21-25 grader – Har dominerat under juli, många dagar som temperaturen legat här. 

1709 Burum / 16-20 grader – Lite kyligare dagar låg temperaturen mellan dessa grader.

1712 Nijmegen / 11-15 grader – Ungefär hälften av dagarna hade dessa temperaturer som lägsta temperatur.
1065 Assen / 6-10 grader – Resten av halva hade dessa grader. 
1027 Arnhem /1-5 grader – En dag gick temperaturen ner till 5 grader i juli. 
 
Det blev som sagt inte riktigt som jag tänkte i juli. En väldigt låg och en hög temperatur fick jag. Men annars har det legat på mellan typ 9-24 grader. Jag hoppas nu att augusti ska bjuda på lite höga temperaturer eftersom jag inte fick det under juli. Vore superkul att få använda Kampen ju! Hoppas också på att jag ska virka lite mer kontinuerligt på halsduken i augusti. Det är skönare att göra det för då kräver den inte så mycket energi.
 
Nu är 7/12 av halsduken färdig! 
 

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Sofie

  Åh, vilken roligt idé! Det tror jag aldrig jag har sett förut! Har du kommit på detta själv? 🙂

  1. Annika

   Ja gör det, det är jättekul 🙂

 2. Linnéa

  Tycker det ser ut som du har haft bättre väder än vad jag har haft 😛 Vi har nästan har bara haft 16-20 grader här 🙁

  1. Annika

   Då kanske jag har haft tur med vädret iaf om man jämför med dig! Men ja ingen vidare sommarvärme i år, som sagt får hoppas på lite mer värme i augusti! 🙂

 3. Anonym

  Så fin den blir! Men tråkigt att vi haft så kallt sommarväder i år, suck!

  1. Annika

   Ja vi önskar mer värme, kan du ge oss det svenska sommaren? 😉

Lämna ett svar