Vad jag har vunnit på instagram

Som ni alla vet gillar jag ju verkligen att hänga på instagram. Ibland råkar man se en giveaway eller en tävling på instagram och när det är enkelt att hänga på så brukar jag göra det (med enkelt menar jag alltså när man redan följer personen i fråga och inte behöver klicka sig vidare en massa, utan att det bara räcker med att kommentera något och likea). Så nu tänkte jag visa vad jag har haft tur att lyckats vinna på instagram genom åren.

Det första jag vann i en giveaway var denna bok som ni ser här ovan, nämligen ”Hæklede blomster” av Frøydis Fadum (@froydisfadum). Jag minns när jag kollade till telefonen och såg att jag hade vunnit denna. Blev så himla glad! Till boken fick jag också ett litet kort skrivet av Frøydis själv med en liten virkad blomma på. Så fint! Jag har virkat några blommor från boken och jag älskar att bläddra i den för den är verkligen lika fin på insidan som på utsidan!

Den andra saken jag lyckades vinna i en giveaway var denna lilla söta fågeln gjord av Julie (@morsputte). Den är hårt stoppad och kan sitta upp själv eftersom den har stråltrådsfötter. Tycker den är väldigt välgjord och gullig så blev självklart glad av att få hem denna också!

Av en giveaway i år lyckades jag snappa åt mig två gulliga stitch markers. Det var Jennie (@crochetsmilla) som hade fått 100 följare på instagram och firade med en liten giveaway där det blev tre vinnare och jag lyckades vara en av dom! En rolig sak här var att jag hade tänkt att köpa just en sån katt-stitch marker. Men nu har jag en! Tack Jennie!

Sist men inte minst så vann jag en tävling som Järbo (@jarbogarn) hade i april. Just denna vinst fick jag ju kämpa lite mer för om man jämför med de andra som jag bara ”hade tur” att vinna. Det var nämnligen en fototävling där man skulle fota duken Vårkänslor som gick som en CAL i våras. Garnet jag vann räcker till att göra en till duk men för min del blir det nog något annat av dessa skönheter!

Har du haft turen att vinna något någon gång i en giwaway eller tävling?

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Alicia Sivert

  Åh vad roligt att se! Papegojan är ju så fin, och dröm att vinna mer garn 😉

  Jag är lite dålig på att delta i giveaways. Har historiskt i livet vunnit en enorm (relaterat till min dåvarande storlek) mjukdjurspanter på Eskilstuna Zoo som typ 6-åring och två biljetter till Trädgårdsmässan. Kanske dags snart igen 😉

  1. Annika

   Jaa garn är ju typ alltid drömvinst 😀

   Måste ha varit roligt att vinna ett sånt stort gosdjur dock när man var så liten! Ja jag deltar som sagt bara om det är enkelt, gillar inte när man måste följa massa andra eller göra massa saker för att tävla, blir för komplicerat då haha. Men det är roligt ibland att tävla lite, man har ju iaf en chans att vinna då!

 2. Liselotte Johansson

  Vilken tur du haft. Jag brukar aldrig vinna något men jag inte heller deltagit i några giveaway. Jag kanske ska testa det.

  1. Annika

   Ja det tycker jag du ska prova. Är man med i giveaways så har man ju iaf en liten chans att vinna. Det är kul när det väl händer!

Lämna ett svar