Julis vimpel är designad!

Nu är det juli och det har blivit dags att presentera månadens vimpel! En riktig solinspirerad vimpel blev det denna månad! Denna gula vimpel gjorde jag som vanligt för att testa mitt egna mönster innan det åkte ut till testvirkarna. Kommer berätta mer om mönstret den 15e juli när jag släpper det!

Alltså en sak som jag har tänkt på är att Jag kommer ha massvis med vimplar när detta projekt är över. Det är redan vimplar överallt här hemma i min virk-hörna och då har det bara gått tre månader!

Med denna vimpel passar jag också på att kryssa av rutan ”skapa något i garn” på sybingo.

Jag använde mig av:
Scheepjes, Catona
Virknål nr: 3.5
Nål
Sax
Träkula 15mm


Mönstret kommer den 15e juli på Ravelry

  • Inläggskategori:Vimplar
  • Kommentarer på inlägget:4 kommentarer

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Linnéa

    Åhhh ? Detta är ju nästan den finaste av alla de du gjort hittills! Det är något med garnet som gör att den nästan ser lite böljande ut som vatten. Väldigt fint med den lilla tofsen och träpärlan i avslutet!

    1. Annika

      Jaa det är fler som sagt! Och jag håller med om det också! Väldigt somrig blev den iaf varesig man ser en citronskiva eller en sol 🙂

Lämna ett svar