En till virkad vimpel – Juni!

Jag har gjort ett till exemplar av min junivimpel. Denna gjorde jag när jag var färdig helt med mönstret för att göra en sista check så allting var så rätt som möjligt innan mönstret åkte ut till mina testare.

Älskar verkligen hur denna blev i garnet jag valde. Garnet är LullUll av JennyPenny och heter ”Softa Prinsess Prutt”. Det är väldigt fina små färgklickar som kommer lite här och där i garnet och jag tyckte det passade utmärkt till denna lilla vimpel. Den blev ganska liten om man jämför mot orginalet men det gör ju inget. Jag vill få upp denna här hemma på väggen någonstans!

Jag använde mig av:
LullUll av JennyPenny, Softa Prinsess Prutt
Virknål nr: 3.25 (D)
Sax
Nål

Mönster kommer snart på min Ravelry-profil!

  • Inläggskategori:Vimplar
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Åh tyckte det var så mysigt när jag stickade i LullUll ? Jag har ett liknade garn fast från Manduzana som jag letar efter det perfekta projektet att sticka upp det med. Jag tycker att det är så mycket svårare att hitta bra projekt till handfärgade garner än till massproducerat garn ?

    1. Annika

      Jaa det är lite extra specielt att använda handfärgade garner tycker jag med, och håller med om att det alltid är lite mer klurigt att hitta projekt till det! Kanske beror på att man vet att man oftast inte kan köpa mer av exakt det garnet så lite svårt att beräkna garnåtgång, och man vill ju inte stå där och så räcker inte garnet! Men det är roligt med handfärgat iaf 🙂 Blir oftast lite extra kär i sånt garn!

Lämna ett svar