Junis vimpel är designad

Nu har jag designat färdigt junis vimpel! Har suttit hela dagen idag och fixat till mönstret, ändrat lite och virkat på en till vimpel för att se så mönstret stämmer. Nu är det typ redo att skickas ut till testare för att få en sista titt innan jag släpper det. Jag kommer berätta mer om historien bakom själva vimpeln när den släpps och tankarna bakom den. Så håll ut till den 15e juni!

Men jag ville visa er denna vimpel innan dess! Denna är ungefär så som junis vimpel kommer att se ut men jag gjorde några småändringar efter att jag hade gjort denna. Här ändrar man in i det sista för att få den precis som man vill ha den! Det är det som är roligt med att designa! Fixa till mönstret till det blir precis som man vill ha det.

Men visst blir denna månads vimpel också bra. Vimpelfeber här hemma kan jag lätt säga!

Jag använde mig av:
Systrana Grene Cotton Yarn
Virknål nr: 3.0
Sax
Nål

Mönster kommer snart!

  • Inläggskategori:Vimplar
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Så sjukt fin alltså ? Jag är inte något fan av pastellfärger men vimpeln fick mig direkt att associera den med syren eller lavendel. Så jag diggar färgen trots allt ? Är den vita delen fastvirkad på vimpeln eller är det typ en cirkel som går över och under vimpeln?

    1. Annika

      Vad kul! För det är lite det som är meningen med vimpeln för juni! 🙂 Jag gillar inte heller pastell så mycket personligen men det är roligt att använda på småprojekt och det passade sjukt bra till detta projekt! Det vita ingår i vimpeln, är ett varv i vimpeln liksom, bara bytt färg när jag kommit till ”hörnen” på det varvet, tycker det blev en rolig liten effekt 🙂

Lämna ett svar