Sun of Eighteen – En virkad sol

 
Ni minns väl min sol jag gjorde för någon månad sen, the sun of eighteen. Nu har jag renskrivit mönstret på solen, ändrat namnet lite och virkat mig ännu en sol. Det är ju lite så det fungerar när man ska skriva ner mönster, att man måste virka saken en gång till för att se så allting stämmer och rätta mönstret samtidigt. Men det gör inte mig något, jag fick nu ännu en sol nu som ska bli till ett barnvagnshänge tänkte jag! Dessutom går det att trycka på den så piper den eftersom jag la in ett litet pipljud i den. Sen valde jag ju att ändra lite saker på den andra solen. Dels gjorde jag ett annat ansiktsuttryck eftersom solen nu är mycket mer omtyckt än vad den var i somras, och så valde jag att hoppa över det sista varvet på denna sol också. Det gav lite annorlunda utseende, men jag gillar båda på olika sätt!
 
Det blev lite roligt när jag beställde nytt garn till den här solen! Jag kollade nämligen snabbt på det ljusgula garnet jag hade hemma och såg att det var nummer 208 jag skulle ha. Så jag beställde det men när det kom hem tänkte jag ”oj det var stor skillnad mot min 208 jag hade, visst det var olika partier men sååå stor skillnad borde det inte vara”. Sen insåg jag några timmar senare att jag hade kollat fel och att det ljusgula garnet jag hade använt till första solen var nummer 280 och inte 208. Jaja så kan det gå om man inte kollar så noga! Så den här andra solen blev väldigt orange om man jämför med det första! 
 
 
Nu behöver jag bara några som testar mitt mönster innan det är dags att släppa det på Ravelry. Vill du prova det så hör av dig till mig! 
 
Jag använde mig av: 
Catona 
Virknål nr: 3.0 
Svart broderitråd
Stoppning 
Nål
Sax
 
Mönstret kommer snart på min sida på Ravelry
 
Uppdaterat 24/9-18: Nu finns mönstretRavelry
 

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Sofie

    Meeeen så söta!!! Så himla härliga små solar! Det är fint med strålarna runt om som riktigt skiner! Super fint att göra en barn-mobil av ju!

    1. Annika

      Tack så mycket! Ja det var mitt mål med solen, helt galna solstrålar som verkligen skiner! Haha 🙂 Jaa tror också den kommer bli super att ha som barnmobil 🙂

  2. Sandra ~Diagnos:Kreativ

    Vilken fin sol! Älskar formen på strålarna! Kan tänka mig att det kommer att bli fint i ett barnvagn!

    1. Annika

      Tack så mycket! Ja blev väldigt nöjd med solstrålarna, de blev så där galna och röriga som jag ville ha dom! Man riktigt ser hur solen skiner liksom!

  3. Alicia Sivert

    Alltså gudarsss vad gulliga! Jag gillar särskilt den med bekymrade pärlögon. Åh så fina, och färgskillnaden tycker jag var klädsam!

Lämna ett svar