Virkad katt

 
Jag brukar ju virka hjärtekatter på rasten på jobbet och det är även så som denna katt blivit tillverkad. Jag började på den innan sommaren och sen låg den ofärdig hela sommaren. Nu har jag börjat jobba igen och tog tag i att göra klart denna katt. Men som ni ser så saknas det ett hjärta för att den ska få kallas hjärtekatt. Ja ibland blir det inte riktigt som man hade tänkt sig. 
 
Jag sydde nämligen ihop hela katten och virkade ett hjärta och sydde på. Men när den var färdig så hände det något. Katten tittade på mig med sina småsorgsna ögon och jag blev blixtförälskad. Jag försökte undvika känslorna men det gick bara inte. Så dagen efter den var färdig fick jag helt enkelt ge mig, jag sprättade bort hjärtat och bestämde mig för att behålla den själv. Jag kan bara inte skicka iväg den. Jag brukar verkligen inte bli ”kär” i mina saker jag virkar, speciellt inte om jag vet att jag gör något till någon annan från början. Men den här gången var det något som gjorde att jag inte klarar av att skiljas från den.
 
Man får tänka så här, tur att jag inte hade lovat den till någon! Och jag tycker faktiskt jag är värd att få behålla den, jag har nästan bara virkat saker till andra den senaste tiden och ibland tröttnar man lite på virkandet då. Så nu får katten stanna kvar hos mig och så hoppas vi på bättre lycka nästa gång att det blir en hjärtekatt istället! 
 
Jag använde mig av: 
Catania restgarner
Virknål nr: 2.5
Sax
Nål
Stoppning
 
 

Lämna ett svar