Little Box Of Crochet – April 2018

Aprils box kom i början av maj. En fin gul box med lite rosa och blått tema. Kul med en annan färg än rosa på boxen då 3/4 boxar har varit rosa. Men nu var den gul så jag blev glad! Lika spännande att öppna som vanligt. Låt oss se vad som var i denna månad:
 
– 2 nystan Yarn and Colors; Fabulous
– Stichmarker från koruclaystudio 
– Vykort designat av Nicola Rowlands

– Plastnål
– Virknål 6.0mm
– Mönsterbok 
– ”Spring” från Cotton Clara 
 
Det var inte jättemycket småsaker denna gång. En fin träskylt med ”spring” på, en stichmarker och garnet var det bästa denna gång, enligt mig. Annars tyckte jag faktiskt att denna månads box var ganska tråkig. Det kändes trist med en plastvirknål när man har fått aluminum i alla andra boxar. Men visst, den är ju fin och glittrig, det kan jag inte säga något annat om!
 
Denna gång fick man välja på att virka en stor skål eller två små skålar. Det var det som garnet skulle räcka till. Jag var ärligt talat inte jättesugen på att virka en skål då jag tyckte de ser lite barn-aktiga ut. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med skålarna och då känns det alltid onödigt att göra de. Men så kom jag på att jag kunde i alla fall göra en skål och ha i badrumsskåpet till alla bomullspads. Så jag satte igång och efter någon timme eller två så hade jag en skål. Jag valde att inte göra några handtag på min skål, utan bara en rak kant där uppe. Visst är skålen lite söt men tror det är färgerna som gör att jag tycker den skulle passa bättre i ett barnrum. 
 
Nu längtar jag till maj månad LBOC kommer och det ska bli spännande att se vad som är i den. Jag har också en liten plan på vad jag ska göra med garnet som blev över från denna box, jag tänker nämligen godis. Mer än så säger jag inte och vi får se om det blir något av den idéen! 
 
Vad tycker ni om denna månads LBOC och skålen?
 

Lämna ett svar