Temperaturhalsduken 2017 – December

December har varit en varierande månad med temperatur. Inte så att det har varit jättestora skillnader men jag har nästan fått byta färg varje rad. Mycket växlande mellan -5 till +5. 
 
I början av december tyckte jag hela projektet kändes väldigt roligt igen. Kände verkligen att jag var på slutspurten och det gjorde mig väldigt taggad. Men sen hände något och jag tyckte återigen att det bara kändes jobbigt. Två ynka veckor kvar att virka men det kändes bara jobbigt så jag lät den ligga. Men sen en dag i slutet av december tog jag tag i den och virkade ikapp även om det inte var med glädje då. Det var jobbigt för jag fick byta färg ungefär varje rad också. Så då kände jag bara suck! Men när man hållt på ett år kan man ju inte ge upp när det bara var några få dagar kvar. Att sedan virka de tre sista dagarna den första januari var dock helt underbart. Gick snabbt och var en konstig känsla att få klippa av alla trådar och fästa ihop hela halsduken. Det måste jag ändå säga var det roligaste med denna månad. Att äntligen få avsluta projektet!
 
Så här har temperaturen sett ut under månaden: 
 
1065 Assen / 6-10 grader – 8 grader har det varit som varmast under december. Några gånger har jag hamnat här.
1027 Arnhem / 1-5 grader – Här har jag legat mycket under månaden. Många rader med denna färg.
1725 Ameland / 0 – -5 grader – Precis som ovanstående färg. 
1722 Alphen / -6 – -10 grader – En gång under månaden hamnade temperaturen på minus sex grader.
1708 Alkmaar / -11 – -15 grader – Fick även en rad med denna färg då temperaturen sjönk till minus elva grader.
 
Jag kan konstatera att jag mest har legat runt nollgradigt under decemeber månad. Det var roligt att temperaturen sjönk en gång så jag fick använda några andra av mina minusfärger. Det har ju varit ganska lite såna under detta år. 
 
December månad är alltså nu förbi och så även min temperaturhalsduk 2017! Men ingen bild på hela halsduken tänker ni? Jo, jag tänkte återkomma med ett slutinlägg om hur den blev och hur jag tyckt det har varit genom året. Så har ni några frågor och funderingar kring temperaturhalsduken så ställ dessa nu så kan jag svara på de i samlingsinlägget! Vad tänker eller undrar du? 

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Anna María

  Tycker det här är ett så fint projekt! Bra att du orkade dig igenom hela året! Men förstår helt att det är lätt att tröttna efter så lång tid. Jag skulle så gärna vilja se hela halsduken med alla månader i samma bild. Vore superkul att få se 🙂

  1. Annika

   Ja känns så skönt att ha kämpat sig igenom det och superkul att jag pallade! Jag ska fixa något samlingsinlägg, ska se till och ordna en bild på det 🙂

 2. Anonym

  Vad kul det ska bli att få se hela sen! Hur lång blev den? 🙂

  1. Annika

   Nu har jag lagt upp ett inlägg om hur temperaturhalsduken blev om du vill se 🙂 lite över tre meter blev den!

Lämna ett svar