Paket för en virknörd!

 
Länge har jag suktat efter att köpa något från Lana Bou. Enda sedan jag hittade henne på instagram för kanske ett år sen har jag gillat hennes pinnar och text-kort. Så nu när jag har fixat till en kreativ hörna här hemma där jag kan ha såna här små grejer så tog jag tag i saken och beställde lite grejer från henne! Det tog en vecka och sen fick jag äntligen mina prylar!
Jag är alltså inte sponsrad på något vis, jag berättar bara om mitt köp.
 
Paketet var väldigt fint när man öppnade det hade hon slagit in allt i små gulliga påsar. Hon hade också skickat med lite överraskningar! Jag fick två små godisbitar, ett klistermärke (squish more yarn) och två vykort (yarn is cheaper than therapy och be creative). Det är alltid roligt att få det där lilla extra som man inte förväntar sig när man beställer från något småföretag. Ofta tycker jag de är bra på sånt!
 
Till det jag hade beställt då! Två fina pins, en garnboll som hon kallar Wilma som jag tycker är jättegullig. Passar ju verkligen när man är så galen i garn som jag. Sen en pin där det står TEAM CROCHET! Klart jag måste ha den så mycket som jag håller på och virkar. Jag köpte också ett halsband som är en virknål för skojs skull. Kan vara rolig att ha på sig ibland! 
 
Sist men inte minst köpte jag fem stycken vykort med olika citat på. Tycker de passar utmärkt att ha i min kreativa hörna! Dessa kort gillar jag verkligen. Jag gillar den skämtsamma men ändå så sanna tonen i meningarna. Riktigt roligt när man är så nördig som jag är! 
 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Annie

    Vilket trevligt paket! Jag håller med; alltid roligt med något extra i paketet som gör att man blir sugen på att beställa igen:)
    Älskar virk-citat! Har själv ett antal som syrran har gjort till mig och som hänger vid min virkhörna:)

    1. Annika

      Ja eller hur! Speciellt när man har längtat efter något länge och äntligen beställt. Då vill man helst ha det direkt! haha. Åh vad roligt, kul med unika bilder från syrran! 🙂

Lämna ett svar