En virkad kanin

Jag fick en liten förfrågan om att göra en liten kanin till en tjej som väldigt gärna ville ha en. Jag brukar ju inte ta emot beställningar men när det är någon jag känner så brukar jag göra undantag! Tur för de som känner mig! Hon ville iaf ha en blå kanin så jag plockade fram mina blåa garnnystan och hon fick välja den bästa blå nyansen jag hade. Sen satte jag igång och virka.
Eftersom jag hade gjort en sådan här kanin förut följde jag bara mina egna små ändringar  utan att behöva tänka något. Det är ett enkelt mönster att göra och går relativt snabbt. Det blir fint resultat och jag tycker verkligen mönstret är supergulligt!
Förr brukade jag alltid virka för mig själv i min datorstol och lyssna på musik eller något. Nu har jag dock kommit in i en period då jag virkar samtidigt som jag ser på serie. Riktigt skönt och bra! Man spar tid och gör två saker man gillar samtidigt. Det funkar så länge det inte är för svårt mönster eller att sy ihop delar. Men detta är säkert för att jag alltid vill att allt ska bli perfekt, så jag måste alltid koncentrera mig mycket när jag syr dit ögon osv. Men som sagt, att ”bara virka på” funkar jättebra framför serie nu för tiden.

Jag använde mig av: 
Anna & Claras Cotton Yarn
Virknål nr: 3.0 
Nål
Sax
Stoppning
Exakt hur jag gjorde småändringar (färgbyten, ögat) hittar ni här: http://litevirkning.se/2015/august/bebiskanin.html

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Linnéa

    Men så söt! Vad tittar du på för serier när du virkar? 🙂

    1. Annika

      Tack! Visst är den gullig 🙂 Gillar mönstret jättemycket själv också. Jag brukar hålla mig till "lätta" serier som man inte behöver tänka så mycket på när man ser, så just nu ser jag Gilmore Girls 🙂

  2. Christina ulltin

    Jag hittar inte mönstret

    1. Annika

      De hade visst bytt länk, nu ska länken fungera 🙂

Lämna ett svar