Mönstersläpp (eng) för Midnight dreams baby blanket – virkad bebisfilt

Nu har jag äntligen släppt min bebisfilt Midnight dreams baby blanket på engelska också! Det tog sin lilla tid, men det skulle ju översättas först och sedan testas av testvirkare också för att se så allt gick rätt till i översättningen. Inför det släppet så virkade jag själv upp en liten bit av filten igen, denna gång i rosa och lila. Ganska roligt för det är en färgkombination jag aldrig hade valt själv, men kände att jag kunde vara lite ”wild” nu när bara skulle virka upp en bit av filten. Men det är i alla fall roligt att använda färger som man själv inte är så van att hålla på med ibland. Ska dock repa detta och tror faktiskt jag tar och virkar en hjärtekatt av det samtidigt som jag repar. Börjar bli lite sugen på att göra en virkad hjärtekatt igen, det var ett år sen nu sist!

Hur som helst så känns det väldigt roligt och skönt att vara klar med det här mönstret nu. Tänk att jag hållit på med det sedan maj förra året! Men är verkligen så glad över hur den här filten blev, den är välarbetad och designen blev som jag ville ha den tillslut. Nu kan jag starta nya tankar på nya mönster! Kika gärna in på Ravelry om du är sugen på att se fler färgversioner av filten, har lagt upp mina mönstertestares bilder där också!

Mönstret finns alltså nu på både svenska och engelska och du hittar det här: https://www.ravelry.com/patterns/library/midnight-dreams-baby-blanket

Midnight dreams baby blanket

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar