Tiny Tie Knots – Virkade små kaniner till påsk

Lagom till påsk släppte @crochetedbytess detta underbart söta mönster på virkade små kaniner. Jag kunde inte hålla mig borta från det och bestämde mig för att tillverka några. Fem stycken blev gjorda under helgen (en dock efter att jag hade fotat). Verkligen superroliga att göra och går relativt snabbt att virka. Inte massa krångel med fästa trådar och inte svårt broderi. Ett enkelt mönster som man kommer in i efter att ha tillverkat några stycken på rad. 
 
Mitt garnval fick bli restgarner och jag hittade ett perfekt ull-garn i mitt garnförråd. Det blev nästan för bra för att vara sant tyckte jag. Blev väldigt ulligt och gulligt! Fint när det är lite små ullrester som sticker ut eller hur man ska förklara, det blir en annan struktur än mot att arbeta med bomull/akryl liksom. Och det passade verkligen bra till dessa små söta! Blir lite sugen till att virka lite mer i just ull, har inte jobbat så mycket med det faktiskt. 
 
Två av dessa kaniner skickades iväg som påskpresenter till två små barn och de andra två fick nya hem hos mina närmsta kollegor. Sen håller jag på att tillverka flera till mig själv också, för vem vill inte ha en sån här ursöt liten kanin liksom? 
 
Jag använde mig av: 
Marks & Kattens, Superwash Safir (vitt) – Sheepjes, Stone Washed (brun, röd) – Järbo 8/4 (svart)
Virknål nr: 2,5
Nål
Sax
Stoppning 
 
 
 

Lämna ett svar