Glad påsk – Virkad kyckling i ett ägg

Jag har virkat en liten söt kyckling i ett ägg som påskpresent till min sambo. Satt och kollade på pinterest och fick syn på denna söta och jag bestämde mig för att virka en. Det var väldigt enkelt mönster och gick snabbt att göra. Perfekt om ni vill virka något lätt under påsken. Dessutom passa det perfekt att göra av med lite restgarner som jag hade liggandes.

Med denna söta kyckling vill jag även önska er alla en riktigt glad påsk! Jag har påskpyntat lite hemma med påskris, påskliljor och diverse små kycklingar lite här och där. Solen skiner in och det är så skönt att vara ledig så man har tid att göra det man vill göra. Jag firar påsken hemma i år så jag kommer hinna med massor av virkning. Just nu håller jag på med kaniner, en mormorsrutefilt och även mars Little Box of Crochet som kom hem i brevlådan på skärtorsdagen. Vad gör ni på påsken i år, har ni någon tid till att skapa? 


Jag använde mig av: 
Scheepjes Catona (gult), Svarta fårets Tilda (vitt), Hjerte garn Blend bamboo (orange)
Virknål: 3,5
Säkerhetsögon 4,5mm
Orange piprensare 
En orange färgpenna (till kinder) 
Nål
Sax
 
 
 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jenny

    Men vilken gullig! Och så sött att man kan stänga ägget som på sista bilden, haha!
    Jag har även jag en lugn och skön (och solig!!!) påsk och har tänkt se till att få skapat lite, ska försöka brodera klart min lilla dalahäst är tanken 🙂

    1. Annika

      Jaa eller hur, det gör den extra rolig! Låter härligt, det är skönt att bara vara och göra det som faller en in tycker jag, skapa lite på det man vill. Lycka till med dalahästen!

Lämna ett svar