Little Box of Crochet – November 2017

 
En dag fick jag syn på Little Box of Crochet på instagram. Detta är då en box med virkning som man kan preminumera på och få en låda varje månad med ett litet projekt i. Det är hemligt vad som är i lådan så man vet inte vad man får för projekt varje månad. Varje box skickas den 20e varje månad och sen beror det ju lite på var i världen man bor hur fort man får den. Jag bestämde mig för att testa detta! 
 
Jag fick hem min första box den 27 november, det tog alltså sju dagar för den att komma fram. Inte jättelång tid faktiskt. Hade räknat med att det skulle ta mycket längre tid så ni kan ju tänka er lyckan när jag kom hem och hittade min första box i min brevlåda. Jippi! Innan jag ens hade öppnat lådan kände jag världens godaste doft komma ut. Sen när man öppnade boxen låg allt superfint där i. Jag vågade knappt röra sakerna och ville bara sitta och titta på min fina little box of crochet. Det som doftade så himla gott var ett doftljus som låg med i lådan. Sen låg det med så mycket smått fint, garnnystan, markör, sykit, virknål osv. Allt var bara väldigt väldigt fint, doftade underbart och jag blev jätteglad av att öppna boxen! 
 
 
 
Denna månad var det ett rosa jultema kan man väl säga. Det var mönster på julgranskulor och superfina stjärnor. Jag funderade länge tills jag bestämde mig för att göra några stjärnor. Julgranskulorna kändes inte direkt som min stil så jag valde att inte göra dom. Känns alltid lite onödigt att virka något som man vet att man inte kommer använda. Men stjärnorna är väldigt fina tycker jag. Sen var det roligt att det var med en liten påse med ett syprojekt också; ”crochet-mas pudding”. Den tog jag och sydde och det var första gången på väldigt många år som jag sydde något för hand så där. Kul med något nytt och ovant! 
 
I stort sett det enda negativa jag kan tycka om boxen var att det bara var rosa garn med denna gång. Men det är ju för att jag inte är så förtjust i just rosa och då känns det lite onödigt att göra massa rosa saker. Men det är ju olika varje månad och såklart kan inte alla bli nöjda varje månad. Jag tycker dock det var superkul att få hem boxen och sakerna i den var också jättefina (även om de inte var min stil denna gång) och jag gillar den jättemycket så jag tänker lätt fortsätta preminumera! 
 
Vill du veta mer om Little Box of Crochet? Här finns all info (jag är inte sponsrad).
 
 
 
 

Lämna ett svar