Blockningsmaterial

Här blockas mitt senaste projekt! Ni som har hängt med i virkningsvärlden ett tag känner nog igen vad det är!
 
 
 
Jag såg på Tantgarns blogg en gång ett tips om att köpa en hoppa-hage-matta på Biltema för att använda till blockning. Så idag drog jag iväg och köpte denna för en hundring ungefär. Mitt senaste projekt ligger nu och blockas. Hoppas det blir bra! Tycker den fungerade utmärkt att använda, och man kan ta fram en ruta om man ska blocka något litet eller bygga ihop till ett pussel om man ska blocka något stort. Perfekt! 
 
Här finns ett bra inlägg tycker jag, om hur blockning går till för den som är intresserad: http://tantgarn.blogspot.se/2014/07/lilla-blockningsskolan.html
 
Har varit rätt stilla här ett tag nu, men det beror dels på att det är semstertider och därför jag har hållt på med ett större projekt. Jag tänker mig att det blir uppehåll här ibland, vill inte känna någon stress för att jag har en blogg. Inläggen kommer när de kommer helt enkelt. När jag blir färdig med mina små eller stora projekt! 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Kia

    Jag har varit på gång att köpa en pusselmatta för blockning länge nu, kommer liksom aldrig till skott 🙂 Måste dock snart ha en om jag ska lyckas blocka min Sophie Universe. Tack för tipset var jag kan köpa!

    1. Annika

      Varsågod, bra att kunna hjälpa varandra med tips på bra saker 🙂

Lämna ett svar