Hej!

Här har jag tänkt att samla mina virkprojekt som jag gör. Jag började virka hösten 2014 och har virkat på rätt bra sedan dess. Köpte mig boken ”Stora boken om virkning” när jag började och den har varit till hjälp många gånger. Kan rekomendera den om man vill lära sig grunder att virka. Jag var själv väldigt sugen på att lära mig läsa mönster (både skrivet mönster och bildmönster) och har traglat på rätt bra med det med hjälp av boken och även internet.
Min virkningsdrivkraft (vilket ord!) ligger i att virka platta projekt så som dukar och annat spännande. Tror det kommer ifrån att jag var/är väldigt sugen på att kunna läsa mönster bra. Men självklart tycker jag också att amigurumi är söta små varelser. Har dock inte samma sug för det som för platta ting (just nu iaf).
Jag hämtar min insperiation främst från Pinterest, virkbloggar, Google och böcker (old school). Och här på denna blogg har jag då tänkt mig att jag ska försöka lägga upp mina projekt och även mönster om det går. En samlingsplats för mig och möjligen inspiration för dig.
En bild på ett av mina första seriösa små projekt. En skål gjord av stolpar som blev alldeles för ostabil och en blåval som jag lyckades virka ut och in.
Så går det när man är nybörjare! 

Lämna ett svar