Stickat sommarplagg – Clover Tee

I början av sommaren var jag jättesugen på att sticka i gult. Ni minns juni då det var så varmt och man hade sommarkänslor liksom. Lene Holme Samsoe släppte också ett nytt mönster som heter Clover Tee och jag blev sugen på att sticka den så jag tänkte ”varför inte sticka den i gult?”. Sagt och gjort så åkte jag upp på stan och köpte mig några nystan av Sandnes Line.

Eftersom jag valde att sticka Musling Tee först och sedan hoppade på teststickningen av Atlantica Summer Sweater så hamnade den här tröjan sist i listan på saker att sticka i sommar. Men när båda de andra tröjorna var klara så fick denna tröja den tid som den behövde. Det var inga konstigheter med tröjan alls. Jag har ju stickat ganska många mönster av Lene Holme Samsoe nu och känner igen hur mönstrena är uppbyggda. Jag tycker alltid plaggen passar på mig så himla bra och blir alltid nöjd med resultatet när jag stickar från henne. Jag tycker också typ att allting hon släpper är jättefint och vill sticka nästan allt hon har släppt om tiden fanns. Funderade på det här om dagen och insåg att hon nog är min favoritdesigner hittills iaf, med tanke på hur många plagg jag stickat av henne samt hur mycket jag faktiskt använder plaggen också.

Det enda som är lite tråkigt med denna tröja är att jag knappt kommer hinna använda den innan hösten. För mig känns den extremt somrig med sin gula färg och jag kunde använda den för första gången igår (11 augusti liksom). Men får väl se fram emot nästa sommar och veta att då har jag den redo för de soliga och varma dagarna. Jag är iaf väldigt nöjd med resultatet och tycker den blev exakt som jag hade tänkt mig.

Jag använde mig av:
Sandnes Line (färgnr: 2113)
Stickor: 3.0mm & 4.0mm
Nål

Mönstret hittar ni här: https://ravel.me/clover-tee-3

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Så fin! Hoppas du får användning av den nästa sommar 😊

Lämna ett svar