Virkad kattleksak #2

I lördags tog jag ner mitt ”felting wool” garn från min garnhylla och satte mig och virkade ihop en liten kattleksak. Min katt älskar att hämta ner just detta tjocka ullgarn från hyllan och springa iväg med det och gömma sig under sängen och tugga på nystanet. Så jag tänkte att hon kunde få en leksak i materialet istället så kanske hon låtar garnet vara (”hehe tror du ja”, mvh katten).

Jag satte mig ner och frivirkade och på några minuter fick jag ihop någon sorts leksak med en bullig sida och en platt sida. Hon tyckte om den när jag gav henne den så de få minuterna det tog för mig att göra den kändes ändå väl spenderade.

Sen får vi väl se hur mycket hon kommer använda den. Men det är väl typ som med alla hennes leksaker. De är intressanta i några minuter iaf. Hon gillar iaf nu när man kastar runt den och hon får springa efter och fånga den!

Jag använde:
Create with Adlibris, Felting Wool
Virknål nr: 7.0
Nål
Sax
Stoppning

Mönstret är frivirkat.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Haha jag förstår inte hur du vågar ha garn framme. Skulle jag ha det, hade det varit uppnystat över hela lägenheten. Vår ena katt är livsfarlig nära garn ? Leksaken påminner lite om en fisk till formen.

    1. Annika

      Haha men jag har bara garn framme i ett rum som vi alltid har stängt om ingen är inne i det rummet. Skulle hon röja runt där inne själv hade det varit kaos också hahaha, Men låter henne nosa på garnet och busa lite med det under kontrollerade former xD

Lämna ett svar