FibreShare – Vad jag fick!

För ungefär tre veckor sedan fick jag hem mitt paket från FibreShare! Min vän som skickade till mig bor i USA så det tog ungefär två veckor efter att hon hade skickat innan det kom fram. Jag var väldigt taggad på att se vad som fanns i så jag öppnade paketet direkt när jag kom hem.

Det första jag fick syn på var garnet som heter Huckleberry. Färgen är ju LJUVLIG och det är gjord av 80% ull och 20% nylon. Tydligen är ullen från ett får som heter Bluefaced Leicester och det är SÅ himla mjukt. Man vill bara gosa in sig i garnet verkligen! Ska bli så kul att virka något i detta!

Jag fick också ett nystan Corsica som är 90% bomull och 10% Cashmere. Sen var det med ett nystan Merion Silk Cotton, 50% merino, 25% silke och 25% bomull. Dessa två känns också väldigt mjuka och härliga och det ska bli kul att prova på de! Det sista nystanet i paketet var ett tunt bomullsgarn med glitter i!

Som extra saker fick jag också med en project-bag (projektpåse) som min FibreShare väns mamma hade sytt åt mig. Den är verkligen superfin sydd och har ett härligt tyg så är väldigt tacksam över den! Jag fick också massa markörer med mario-motiv, handgjorda av Yarntastic Crocheting! Jag hade skrivit att jag gillade att spela mario när jag inte virkade i ansökan så hon hade fångat upp det bra!

Sist men inte minst fick jag en chokladkaka som jag snart ska smaka på och två handskrivna kort. Även här hade min vän prickat rätt då jag skrev att jag gillade choklad och natur. Ena kortet var nämligen en bild på MT. Rainier som ligger där hon bor, väldigt vackert!

Jag är så nöjd med vad jag fick hem från min FibreShare vän! Tycker hon prickade in rätt på allting och jag är tacksam över att jag fick ett sånt fint paket! Extra kul att hon skickade med ett handskrivet brev också med lite information om sakerna som hon skickade. Det har varit roligt att vara med i en omgång av FibreShare och jag kan verkligen rekomendera det som en kul grej! Det enda negativa jag kan känna är att det kostar på en hel del rent ekonomiskt men jag gjorde det som en engångsgrej! Så här i efterhand är jag också glad över att jag inte fick en svensk FibreShare för jag har fått lära mig mer om usa kultur och deras garner i och med att jag fick båda mina vänner därifrån!

Så i det stora hela. Jag hade tur med mina två vänner jag blev tilldelad så det blev kul med FibreShare för mig!

Lämna ett svar