Katten Katja

Jag brukar inte ta beställningar men gjorde ett undantag för en kollega som ville beställa en liten katt! Blått, vitt, rosa och grått var önskemålen på katten och detta blev resultatet. Jag valde bort grått då jag tyckte det blev för mycket blandade färger. Jag fick fritt välja hur jag skulle göra katten mönstrad och bestämde mig för att göra lite ränder på den iaf! Katten blev färdig den 25 november och jag tog mig därför friheten att döpa den till Katja, men den kommer säkert få ett nytt namn hos sin nya ägare. 
 
Nu hoppas jag att den lilla nyfödda som ska få denna blir nöjd! Jag blev iaf nöjd med den!
 
 
Jag använde mig av: 
Anna & Claras Cotton Yarn
Virknål nr: 3.0 
Stoppning 
Sax
Nål
 
 
 
 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Så söt den blev! Utan att ha sett den gråa nyansen du hade, så tycker jag att du gjorde ett bra val att utesluta den. Den begränsade färgskalan gör sig väldigt bra.
    Jag tar heller inte beställningar. Men om jag känner att det finns något jag skulle vilja sticka och ge bort till någon speciell person kan jag sticka åt andra. Det är liksom inte jätte motiverande att sticka åt andra om man inte känner för det.

    1. Annika

      Ja exakt, så brukar jag också tänka. Virkar saker jag tycker är kul och sen om det passar någon jag känner så är det ju roligt. Men gör ytterst sällan något för att någon vill ha något. Man har för lite tid till att ta beställningar. Finns ju så mycket jag vill virka och det är ju min fritid trots allt 🙂

Lämna ett svar