Enkla och snabbvirkade hjärtan som kylskåpsmagneter

Glad alla hjärtans dag mina läsare! Jag är så tacksam för att ni tittar in här och ibland lämnar en kommentar. Kärlek till er idag! 

 
I förregår fick jag en idé på kvällen att jag skulle virka ett hjärta var till alla mina närmsta kollegor. Eftersom jag inte hade så mycket tid (endast några timmar en kväll) så fick jag leta upp ett mönster som gick snabbt och enkelt att virka. Jag sökte på Pinterest och fann ganska snabbt ett hjärtmönster från Bautawitch som jag bestämde mig för. Egentligen ska man virka ihop två stycken och fylla med lite stoppning men jag valde att göra de platta och enkla istället. Mest av tids- och kraftskäl. 
 
Jag fick snabbt in mönstret i hjärnan och sen var det bara att virka på. Svish så var sju stycken färdigvirkade i lite olika färger. Jag bestämde mig för att blocka dom över natten till tisdagen så de kunde bli extra platta. Sen har vi skåp på jobbet som är magnetiska på utsidan så jag satte på en magnet på baksidan av varje hjärta. Så idag bombade jag allas skåp med hjärtan! 
 


 
Jag använde mig av: 
Svarta Fåret, Tilda 
Virknål nr: 2.5 
Sax
Nål 
Magneter med klister på baksidan
 
 
 
 

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Nora Bååth

    Åh vad himla fina dom blev! Så fint att ge bort också. Men har en fundering, finns det någon speciellt område som de passar till, jag tänker mig muggunderlägg eller liknande, eller är de bara för fint? 🙂

  2. Linnéa

    Vilken trevlig present att mötas av 😀

Lämna ett svar