Snöflingor #18-22

 
 
Några små enstaka snöflingor blev virkade förra veckan. Jag håller ju på och försöker virka alla flingor ur min bok ”100 snöflingor att virka”, även om det går en aning segt. Men jag tänker att jag inte har något bråttom alls med det eftersom jag har många vintrar framöver på mig att virka snöflingor. Så om man tar några per år så kommer jag tillslut bli färdig med att ha virkat alla. Jag har en plan som jag håller på och filurar på till de 22 flingorna som jag har nu, men håller den hemlig tills den är färdig. Antagligen behöver jag även virka ihop några till för att det ska fungera också, så fler kommer det nog bli i år! 
 
Här kan ni se snöflingorna #1-17.
 
Jag använde mig av: 
Kinna Textil, Jasmine 8/4
Virknål: 2.0
Sax
Nål 
 
Mönster finnes i boken: 100 snöflingor att virka” av Caitlin Sainio
 
 

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Anonym

  Men så himla fina ju!

 2. Linnéa

  Dina snöflingor är så vackra! Det skall bli väldigt kul att se vad du gör med dem 🙂

 3. Alicia

  Amen åh, så perfekt julprojekt ju! Och jag har funderat mycket på det där på sistone (och även skrivit ett utkast om saken) att det nog är bra att ha julhandarbetesprojekt som inte behöver bli färdiga utan bara får bli en egen tradition och som en kan vila i under flera år. Och att virka snöflingor känns som ett så härligt idylliskt litet projekt också och jag blev väldans sugen på att göra några egna av den vänstra på sista bilden! Det ska bli spännande att få se vad du gör av samlingen 🙂

  1. Annika

   Ja men eller hur, man behöver inte stressa och ha sig för att bli färdig. Men man har ändå något att jobba på när man känner under vintern. Det är najs! Får se hur många snöflingor jag virkar denna vinter, förra året blev det ju 17st. JA den flingan du menar ser verkligen ut som en klassisk snöflinga 🙂

 4. Jenny

  Vilket mysigt vinter-projekt! Ska även bli spännande att se vad du hittar på med alla flingor.
  Fastnade särskilt för den som är ensam på en bild, som ser sådär klassiskt snöflingelik ut. Lite roligt är också att jag stod och bläddrade i denna boken för bara några dagar sedan när jag hittade den i min farmors bokhylla 🙂

  1. Annika

   Ja den ensamma snöflingan är så himla klassisk och fin. Men det som är roligt i boken är att det finns så många olika fina varianter på den klassiska också 🙂
   Då får du allt låna boken och virka dig några flingor tycker jag! 😉

 5. Anonym

  Åh men vilken fint och roligt projekt! Ska bli så spännande att se vad du hittar på med dem!

Lämna ett svar