Blå Pikmin

 
Jag såg någon som hade virkat Pikmin för några månader sen. Men jag har inte lyckats hitta något mönster någonstans på dessa små filurer. Nu har jag haft tid och lust att försöka mig på ett eget mönster och så här blev resultatet på min första Pikmin. Är nöjd och superkul att ha lyckats göra ett eget mönster, det trodde jag aldrig att jag skulle klara. Att få benen så långt ifrån varandra var nog det största problemet, men det löste jag tillslut. Så mitt alldeles egna första mönster är färdigt. Roligt! 
 
Håller på att tillverka den gula och röda också och ska göra en till blå i rätt garn. Mönster kommer förhoppningsvis med dom sen.

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Inconnu de France

  Bonjour de la France
  Merci pour votre article, mon épouse a fait des Pikmin pour mon petit fils.
  Modèle introuvable dans le commerce et fierté de l’avoir réalisé elle même
  hej från Frankrike
  Tack för din artikel, min fru gjorde Pikmin till min sonson.
  Modell finns inte i butikerna och stolthet över att ha gjort det själv

  1. Annika

   Hello, that is great to hear! They are so fun to do and pikmin are so cute 🙂 Thank you!

Lämna ett svar