Herr Uggla

 
I helgen har jag virkat på en beställning. Det var en arbetskollega som ville ha en uggla, så jag tog och virkade en till henne. Köpte garn i lördags och började virka. Det var lätt beskrivning och mycket samma samma hela tiden. Fasta maskor består hela ugglan av i stort sätt. Det var första gången jag virkade fast något så som man gjorde med vingarna, men det gick bra. Inga problem alls. Sen att sy ”fjädrarna” på magen var lite klurigt. Svårt att bedömma avståndet mellan dom. Fick göra om några gånger innan jag blev nöjd och kunde fortsätta. Efter många många varv och lite sykunskaper var jag tillslut färdig. Dom är så söta dom här ugglorna, kanske får bli en till mig själv sen också. 
 
Den nya virknålen jag hade till detta var superbra. Härligt att virka med nålar som inte skär in i handen! 
 
 
Tilda garn är så skönt att virka med. Typ det bästa jag har provat.
 
  
Virkade först vingarna och ögonen.
 
  
Kroppen.

Lämna ett svar