Virkade vimplar till balkongen

Ni kanske har märkt att det varit lite mindre inlägg på bloggen under maj. Men som vanligt beror det inte på att jag inte virkar utan på att jag verkligen virkar eller fixar annat som har med foto eller mönster att göra. Allting tar så mycket tid, men det är kul! Jag har också haft oturen att vara sjuk några omgånger i maj och nu senast åkte jag på magsjuka. Så nu har precis frisknat till från det och äntligen kunnat färdigställa mina vimplar till balkongen!

Jag valde ut lite garn jag redan hade hemma och satte igång i början av maj. Jag använde såklart mitt mönster på Bubble Bloom Bunting som precis hade blivit färdigt då och började sedan tillverka vimplar på löpande band. Det kändes iaf så när jag höll på. En efter en virkades de fram likadana små vimplar. Vet inte hur många av denna vimpel jag har gjort nu, men många är det! Efter alla dessa vimplar kan jag iaf mitt egna mönster utan och innan så om någon har problem med mönstret så finns jag här att hjälpa till direkt!

Jag gillar verkligen hur vimpeln blev i ett flaggspel och denna känns såklart lite extra kär för mig eftersom jag har lagt ner så mycket jobb med allting. Man kan verkligen säga att det är från en tanke till verkstad till produkt: Jag ville ha en vimpel, jag tänkte att jag borde kunna göra en vimpel, satte mig och virkade, skrev ner mönstret, virkade massa vimplar. jag älskar när det blir så och man känner att man är kreativ nog att fixa till det själv, och så gör man det! Det är en härlig känsla!

Jag använde mig av:
Anna & Claras Cotton 8/4
Virknål: 3.0
Nål
Sax

Mönster hittar du här: https://www.ravelry.com/patterns/library/may-bubble-bloom-bunting

psst…junis vimpel i årsprojektet är också på gång så håll utkik på instagram framöver om ni vill se en tjuvkik på den!

  • Inläggskategori:Vimplar
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    Så fina färger! Jag gillar att det är lite diskreta färger men ändå kontraster mellan dem ?

    1. Annika

      Tack! Ja det var bara rena turen att jag hade dessa färger hemma för när jag hittade dom i garnskåpet såg jag direkt att de skulle passa så fint ihop! 🙂

Lämna ett svar