Mina virkade prinsesskronor

Ni som har varit med ett tag här kanske känner igen dessa prinsesskronor. Jag gjorde mönster till dessa 2016 och de ligger uppe på bloggen redan. Nu har jag dock börjat tagit tag i att skriva rent mina mönster för att börja lägga upp på Raverly och jag startade med dessa tre kronor. Jag kommer alltid skriva rent mina mönster och lägga upp i pdf-filer. Det har tagit mycket tid att jobba fram en ”mall” att använda så att mina mönster ser liknande ut, men tillslut så kunde jag bestämma mig inspirerad av designen på min blogg. Sen tar det självklart mycket tid att skriva rent också och se till så alla varv stämmer. Men det var skönt att börja med dessa mönster för de är lätta. 
 
Insåg att det fanns endel fel i mönstret så jag bestämde mig för att virka tre nya kronor för då var det lättare att rätta mönstret samtidigt som jag virkade. Nu är mönstrena renskrivna och väl fungerande, det enda jag behöver nu är någon som kan testa mönstret innan det går upp på Raverly, är du sugen på det så hör av dig till mig snarast! Antingen på mail eller i kommentarna (glöm inte att lämna mailadress då).
 
När jag ändå skulle virka om kronorna en gång så bestämde jag mig för att testa göra de i ett annat garn. Jag valde ett mycket tunnare garn denna gång så kronorna blev verkligen små. Jag blockade även dessa för att få de lite mer stabila. Det är lite svårt med blockning av sånt här, väldigt svårt att få de jämna. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra med dessa kronor, kanske får de också hänga med till jobbet (förskola), jag har ju trots allt bytt sen de andra kronorna.
 
Jag använde mig av: 
Anna & Claras Cotton Yarn
Virknål nr: 3.0 
Nål 
Sax
Lim/vattenblandning
Bakplåtspapper
Plasthandske
 
Mönster kommer snart på litevirkning på Raverly 
 
 
 

Lämna ett svar