Magiskt armband

 
Inspirationen är stor när man surfar runt på Pinterest och letar virkade saker. Känns som jag har sett ungefär alla virkade saker som finns där snart! Men iaf, inspirationen till detta armband kommer från Pinterest. Väldigt simpelt att göra och man behöver inte vara särskilt kunnig i virkning för att klara av det här! 

Jag använde mig av: 
Restgarner (Svarta fårets Tilda och Catania Denim)
Virknål nr: 3,5 
Sax

Nål 
Resårband 
Två pärlor 

Så här gjorde jag: 
Virka 6fm i en magisk cirkel. Dra åt cirkeln och fäst tråden i den första maskan (med hjälp av tekniken jag länkar nedan). Fäst trådarna och trä på den lilla runda virkningen på resårbandet. Gör så många magiska cirklar som du behöver. Sätt på två pärlor och knyt ihop armbandet. 

 
Gör så du får en fin kant med hjälp av denna teknik: http://litevirkning.blogg.se/2016/february/nal-sm-att-fa-ett-fint-avslut.html
 
© 2016 litevirkning.se Mitt mönster är endast till för privat bruk. Mönstret får inte skrivas av, utan du länkar helt enkelt tillbaka till min sida om du har använt mitt mönster. Om du använder mina bilder eller visar bilder på ditt eget alster på social media vill jag också att du länkar till min sida. Det vore roligt om du ville visa upp ditt alster som du har virkat av mitt mönster, lämna gärna en kommentar med en länk eller använd @litevirkning på instagram. Tack och lycka till!
 
 
  • Inläggskategori:Kläder
  • Kommentarer på inlägget:6 kommentarer

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Matsdotter

    Så himla fina och söta saker du virkar. Jag blir ju superimponerad! 🙂

    1. Annika

      Tack så mycket! Kul att höra att du gillar dom 🙂

Lämna ett svar