Stickade sockor – Tittygaga socks

I början av april när mina större projekt tog slut så hade jag en liten stickdipp och kände att det var lite svårt att komma igång med något. Men samtidigt som det så släpptes detta mönstret, Tittygaga socks, där mönsterpengarna gick till någon sorts insamling av bröstcancer (den första veckan mönstret var live). Mönstret är skrivet av Nancy Wheeler som har podden Knit Sip Happy på youtube, en av mina favoritpoddar, så det kändes lite kul att testa något mönster från henne. Jag köpte iaf mönstret och letade upp ett garn som legat i stashen ett bra tag. Kändes kul med lite färg efter att ha stickat mycket i vitt och grått under vintern/våren. Sockorna var roliga att sticka med lagom mycket som hände på varje varv. Jag tror kanske att det hade varit aningen finare med enfärgat garn eller spräckligt garn kanske. Men tycker ändå de blev bra. Jag stickade båda sockorna samtidigt på magic loop, och som ni kan se så randade de sig inte exakt likadant. Men jag stör mig inte alltför mycket på det ändå, de är trots allt bara ett par sockor, och de lyckades få igång min sticklust igen.

Jag använde mig av:
Svarta Fåret, Frost (609)
Stickor nr: 2.25

Mönstret finns på Raverly här: https://ravel.me/tittygaga-socks

  • Inläggskategori:Sockor
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linnéa

    De blev jättefina i garnet du stickade med 😊

Lämna ett svar