Virkade påskliljor

I mitten av mars mitt i det värsta pluggkaoset tog jag en lördagskväll och bara satte igång att virka några påskliljor. Jag har en bok som heter ”100 blommor att sticka och virka” och i den fann jag mönstret på de här påskliljorna. Dessa tre blev till på en kväll och sedan blockade jag dom. Nu precis innan påsk så rensade jag en julkrans från torkat granris och kottar som jag hade gjort i julas och som låg kastad på balkongen. Och istället för att vara en julkrans så fäste jag dessa tre påskliljor på den och några fjädrar. Lite påskkänsla istället för en barrig julkrans.

Jag använde mig av:
Scheepjes, Sunkissed yarn
Virknål: 3,0 och 2,5


Mönster kommer ur boken ”100 blommor att sticka och virka” av Lealey Stanfield.

 • Inläggskategori:Påsk
 • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Anna-Karin

  Åh så fina och tack för inspirationen! Hittade hit nu och vill göra allting 😘🐣🙏
  Du kan möjligen inte delge mönstret på påskliljorna? Så fina 💛

  1. Annika

   Tack så mycket, roligt att du blir inspirerad 🙂 Tyvärr är mönstret inte mitt så jag kan inte dela det. Men googla på ”virkade påskliljor” så hittar du nog något liknade gratismönster 🙂

Lämna ett svar