Min virk- och garnhylla

 
Jag tänkte ta och visa upp min hylla som jag har bredvid mitt skrivbord där jag samlar inspiration till allt som har med virkning och garn att göra. Det har automatiskt blivit så att jag har säsongsanpassat hyllan lite efter årstid. Jag samlar virkade saker jag tycker är fina, saker som ger mig inspiration eller härliga garnnystan. Det är kul när man har gjort någonting fint att få lägga upp det på hyllan och kolla på det ett tag innan grejen kanske hamnar i någon låda istället. 
 
Själva hyllan är väldigt höstig just nu. På nedre hyllplanet har jag mina eklöv hängades, ett ekollon, en flugsvamp och min lilla nyvirkade räv. Jag har också ställt upp vykortet och lagt dit måttbandet från septembers LBOC. Jag har även min första virkade grej någonsin där, blåvalen, som självklart betyder mycket för mig. På den lilla hyllan i mitten sitter kodama-chain, Piupiu och Molang och kollar ut. På den översta hyllan ligger just nu lite garn som jag använde när jag gjorde the sun of eighteen och som jag tänkte använda till att göra några pumpor av också. Men jag kom aldrig så lång i år, så det kanske får bli nästa år istället! Ett spöke och en katt sitter också där tillsammans med sepembers låda från LBOC och det bruna garnet. Högst upp står det också tjockt garn som jag köpt på symässan. Även det var tänkt till lite höstprojekt men har inte kommit dit heller ännu!
 
Under hyllan har jag hängt dit ett galler som jag kan använda som en anslagningsstavla. Där hänger mina solar, Animal Crossing lövet, snöflingor, Mini bloom balloon och den broderade skylten #crochetkind. Jag använder också gallret som någon sorts förvaringsplats för alla mina fina stitch markers. Perfekt tycker jag! 
 
Jag har också ett kort med ett citat där det står ”I can’t stop collecting crochet patterns even though it would take 257 years to finish what I already have”, så sant som det är sagt tycker jag! (kolla in min anslagstavla på pinterest för mer roliga virk/garn-citat). Sist har jag ett sommarminne i form av ett kort som jag tog på balkongen en väldigt varm julikväll då lyckan var som högst! 
 
Är det någon av er som har någon inspirationsplats i ert hem där ni kan samla allt möjligt som inspirerar er? 
 

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Linnéa

  Vilken mysig liten hörna! Önskar jag hade plats får något sådant, men det får väl bil när man flyttar till något större 😉

  1. Annika

   Ja det är lite mysigt, tycker det är kul att ha virkade grejer och garn framme hemma eftersom det är så stor del av mitt liv. Haha ja jag hade inte plats förut när jag bodde i en etta, men nu bor vi större så jag får utrymme till allt mitt garn och virkgrejer haha 😀

 2. MiMilla

  Så vackert och mysigt med alla fina sakerna i hyllan. Ett bra sätt att visa upp sina alster. Och njuta av dem själv. Hyllan är också rikig praktisk i sig.

  1. Annika

   Ja eller hur! Roligare att få inspireras lite och uppskatta det man gjort innan de åker ner i någon låda.

 3. Sofie

  Åh, så himla mysigt och fint att ha en egen hylla tillägnad handarbete och garn! Det vill jag också ha!! Måste fundera på om jag har plats någon stans…kanske får möblera om något…allt för garnet! 😉

  1. Annika

   Ja jag använder den som inspirationshylla också 🙂 Det tycker jag du ska försöka fixa, det är ju så mycket roligare att få ha uppe sina saker än nerpackat i någon låda. Men förstår, det är ju det där med att man ska ha plats också! 😉

Lämna ett svar