Animal Crossing broderi

I mars släpptes ett spel till Switch som heter Animal Crossing: New Horizons. Jag har spelat Animal Crossing sedan det fanns på DS (Wild Word) och sen 3DS (New Leaf) och nu då till Switch. Jag kan nog inte sticka under stolen med att det är ett av mina absolut favoritspel. Man verkligen sugs in i det och jag har redan nästan 300 timmars speltid. Kanske är det också därför mitt skapande irl har varit mindre för det har gått väldigt mycket fritid åt det spelet.

Jag blev sugen på att brodera i början av maj. Så jag började leta lite korsstygnsbroderier som var tv-spelsrelaterade och hittade detta underbara mönstret. Den som har spelat Animal Crossing känner givetvis igen motivet direkt. Tycker det var så fint så jag köpte mönstret direkt och beställde hem de garnerna som behövdes. Ram och aidaväv hade jag redan hemma.

Jag har inte direkt broderat något i mitt vuxna liv förut (med undantag från detta och detta), så jag behövde lite tips på hur man gör för att det ska bli snyggt. Jag kollade lite klipp på youtube men sedan satte jag igång och gjorde. Jag räknade rutor och började brodera gräset och sedan lite detaljer och sist tog jag himlen.

Det som slår mig när jag broderar är att det tar så himla lång tid! Men det är skönt på något vis. Att det får ta tid och att man bara sitter och gör stygn efter stygn. Jag tittade på några podcast på youtube samtidigt och lät tiden flyta förbi.

I mitten av juni var broderiet färdigt och jag köpte hem lite vit filt för att sätta på baksidan av det. Jag är så himla nöjd med detta och jag tror att det ska få sin väggplats i sovrummet! Älskade spel och så roligt att göra något handarbete av det!

Jag använde mig av:
Broderinål
DMC-garn (färgkoder i mönstret)
Aidaväv 5.4thr/cm
Sybåge (16cm)

Vit filt

Mönster går att köpa här: https://www.etsy.com/se-en/listing/771949476/animal-crossing-campsite-cross-stitch?ref=shop_home_feat_3&bes=1

  • Inläggskategori:Broderi
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Linnéa

    Jag tycker broderiet blev så fint! Stygnen ser så jämna och fina ut.

Lämna ett svar